Acties

Eetbare wenskaarten

Deze winactie is gesloten. De gelukkige prijswinnaars krijgen binnen een week persoonlijk bericht!

Bloomyourmessage_350x350BLOOM heeft deze lente een nieuwe kaartenlijn op de markt gebracht. Een serie eetbare wenskaarten van gerecycled papier met 6 verschillende groente-/kruidenzaadjes erin verstopt! Met deze nieuwe bloeikaarten plant je lekkere tomaten, wortelen en rucola. Ook zijn er kaarten met kruidige tijm, basilicum en citroenmelisse.

Het Rotterdamse ontwerperstrio BLOOM wil met haar duurzame producten de afvalberg helpen te verkleinen. Dus gooi de kaarten en potloden van BLOOM na gebruik niet bij het oud papier of in de vuilnisbak, maar plant ze in de aarde voor een vrolijke bloem, een vers kruid of een lekkere groente. Nieuwsgierig? Kijk dit filmpje om te zien hoe het werkt.

BLOOM: bloeikaarten & potloden die graag een plantje willen zijn! Met onze duurzame producten willen we helpen de afvalberg te verkleinen.

Wat valt er te winnen?

Vegakids mag maar liefst 3 sets van 6 eetbare wenskaarten met envelop weggeven, inclusief een bloeipotlood naar keuze! Bloeipotloden worden op een duurzame wijze en met de hand gemaakt. De potloden zijn van verantwoord cederhout, met vulling van klei en grafiet zodat het niet ongezond is voor mens en dier. Dit zijn de zaden waaruit je kunt kiezen: vergeet-me-nietjes, goudsbloem, oregano, lavendel, cherrytomaatjes, munt, citroenmelisse, zonnebloem, tijm, koriander, basilicum, siererwt, rode vlas en salie.

Wil je kans maken op een set eetbare wenskaarten en een bloeipotlood?

Mail&Win: wie wil jij verrassen met zo’n prachtige bloeikaart die-graag-een-plantje-wil-zijn? En waarom juist deze persoon? We zijn benieuwd!

LAAT JE BOODSCHAP BLOEIEN!

PS. Zondag 22 april is het Internationale Dag van de Aarde (Earth Day) én Landelijke Zaaidag! Zaai je mee voor de bijen en de vlinders? Want, Zaaien doet Zoemen!

Je naam (voor- en achternaam):

Je e-mailadres:

Je leeftijd:

Je woonplaats:

Je antwoord:

Deze actie loopt tot vrijdag 1 juni 2018.

 

 
 
Contact - Over Vegakids

2014-2018 © Vegakids.nl