Acties

Gezond vegetarisch koken voor kids

GezondVegetarischVoorKids_350x350De finaleweken van de verkiezing Lekkerste Vega Kookboek 2017 zijn in volle gang, maar oh wat jammer dat het boek Gezond vegetarisch koken voor kids, van de Engelse kookboekenschrijfster Nicola Graimes, de finale niet heeft bereikt. Maar niet getreurd, je kunt het boek alsnog winnen!

Floris de Graad (directeur Vegetariërsbond): We begonnen in 2013 met 13 kookboeken, nu zitten we al op 41. Vegetarisch eten neemt toe, dat zie je niet alleen aan de planken vol kookboeken, maar ook aan grote producenten die steeds meer producten vegetarisch maken.

Maar liefst 41 vegetarische kookboeken deden mee aan de verkiezing, waaronder twee boeken speciaal voor kinderen en hun ouders. Niet alleen dit Mail&Win-boek, maar ook Vegetarisch koken voor baby’s en peuters zat in de race.

Wat valt er te winnen?

Nou dit! Een mooi vormgegeven boek met meer dan 100 recepten voor spannende maaltijden boordevol gezonde ingrediënten. Snelle, eenvoudige en gezonde doordeweekse maaltijden voor het hele gezin. De rubriek Kids koken moedigt je aan om zelf aan de slag te gaan in de keuken. Eenvoudig te volgen recepten voor heerlijke klassiekers en nieuwe ideeën. Boordevol praktisch advies, gezonde tips en gerechten die je van tevoren kunt maken. Recepten voor het ontbijt, het lunchpakket, snacks voor na school, snelle doordeweekse maaltijden, ontspannen weekendgerechten en heerlijke zoete traktaties.

Wil je kans maken op Gezond vegetarisch koken voor kids?

Mail&Win: hoe gezond leef jij eigenlijk of kun je wel een boost gebruiken? Deel je gezonde voornemen(s) en maak kans op Gezond vegetarisch koken voor kids. We zijn benieuwd!

Je naam (voor- en achternaam):

Je e-mailadres:

Je leeftijd:

Je woonplaats:

Je antwoord:

Deze actie loopt tot en met donderdag 15 maart 2018.

(Prijs: € 15,00, Veltman Uitgevers)

 

 

 
 
Contact - Over Vegakids

2014-2018 © Vegakids.nl