Acties

Chef Het Samen met Tomaat

ChefhetsamenmetTomaat_350x450Deze winactie is gesloten. De gelukkige prijswinnaars krijgen binnen een week persoonlijk bericht! Houd de website in de gaten voor nieuwe Mail&Win-acties en prijsvragen!

Keet Smakelijk presenteert: Chef Het Samen met Tomaat, het mafste kookboek voor kinderen! Met gezonde recepten & een flinke schep humor.

Vegakids mag in de december=feestmaand maar liefst drie exemplaren weggeven. Wat een feest! Je krijgt er ook nog een set lollige stripkaarten en biologisch tomatenzaad bij. Dat wordt smullen!

Chef Het Samen met Tomaat is een groot kinderkookboek met tomaat als rode draad, maar natuurlijk wordt er ook met heel veel andere lekkere en verse ingrediënten gekookt. Naast recepten staan er ook kweekinstructies in dit boek. Want wie zelf tomaten kweekt, zal ze daarna met nog meer plezier eten.

Dit supervrolijke kookboek met recepten in stripvorm is voor & door kinderen. Meer dan 40 kinderen hielpen mee met het verzinnen van ideeën, het testen van recepten en het kweken van tomaten. Acht van hen spelen een belangrijke rol in het boek: Bram (10), Felix (9), Felix (12), India (7), Liz (11), Milo (12), Pelle (9) & Polly (11). En ze staan met z’n allen op de achterflap van het boek!

Check de Sneak Peek van Liz & Polly twee dagen voor de boeklancering!

Liz: Dit is zo magisch én het ruikt echt naar boek.

Wil je kans maken op dit maffe kinderkookboek?

Mail&Win: wat chef jij in 2017 en met wie? Deel je keet-in-de-keuken-voornemen en maak kans op het mafste kinderkookboek!

(128 pagina’s in kleur – € 14,95)

Je naam (voor- en achternaam):

Je e-mailadres:

Je leeftijd:

Je woonplaats:

Je antwoord:

Deze actie loopt van 1 december tot en met 31 december 2016.

 

 
 
Contact - Over Vegakids

2014-2017 © Vegakids.nl