Ken je de dames van Chef Het Samen al?

Geplaatst op: 04-05-2016

Chef_Het_Samen_drieluik_250x850Het zijn Liz & Polly! Allebei 10 jaar en de buurmeisjes van Keet Smakelijk. Samen vormen ze het kookduo van Chef Het Samen: een kookvlog voor en door kinderen met groente in de hoofdrol. Ze maken serieuze gerechten, maar vooral op een niet-serieuze manier. Liz & Polly koken en keten er lekker op los! De stoere Bliek (13 jaar) is de vaste cameraman van het stel en monteert de filmpjes voor hun eigen YouTube-kanaal.

Geen pannenkoeken en taart. Maar serieuze gerechten, met groente in de hoofdrol.

Misschien worden Liz & Polly wel (wereld)beroemd! Het blijft niet bij de filmpjes alleen, er zijn ook plannen voor een kookboekenserie. Te beginnen met Chef Het Samen met Tomaat! ‘Recepten en how-to foto’s worden afgewisseld met maffe tomatenweetjes, proefjes, kweekinstructies, korte strips, serieuze info en kooktechnieken. Natuurlijk bestaan die recepten niet alleen uit tomaat, maar wordt er uitgebreid gecombineerd met andere groentesoorten.’

And the winner is?

Zo’n kookboekenserie komt er niet zomaar. Daar is veel geld voor nodig. Om het eerste boek te kunnen maken hebben Liz & Polly meegedaan aan een crowdfundingswedstrijd op het platform Voor de Wereld van Morgen (van de ASN Bank) en Oneplanetcrowd. Ze wonnen! Samen met 5 andere projecten werd Chef Het Samen gekozen uit 125 inzendingen.

Wat is Crowdfunding ook alweer? Het is een publieke actie waarbij iedereen zijn financiële steentje bij kan dragen. Dus, wil je Liz & Polly helpen en als eerste het kookboek Chef Het Samen met Tomaat ontvangen (en vele extra’s, zoals gratis verzending, een zakje biologisch tomatenzaad en exclusieve tomatenkaarten)? Gooi het idee bij je ouders in de groep en word ambassadeur van Chef Het Samen! Dit kan al vanaf 17 euro. Doen! Check: Chef Het Samen – kinderen & groente worden vrienden! Op dit moment is 52% van het fundingsbedrag opgehaald door 73 funders. De voorverkoop loopt tot en met 31 mei. Doe mee en spread the word! Op naar de 100%, zodat de drukpersen warm kunnen gaan draaien! ‘Let’s rock met die tomaten!’

Verover een plekje op de Tomato Wall of Fame!

Wat helemaal leuk is, je kunt ook letterlijk onderdeel worden van de tomatengekte van Chef Het Samen (met Tomaat)! Hoe? Check: sta jij straks ook op de tomato wall of fame?

Tomatify yourself! En maak jezelf onsterfelijk op de Tomato Wall of Fame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 
Contact - Over Vegakids

2014-2018 © Vegakids.nl