Finale Lekkerste Vega Kookboek en Mail&Win!

Geplaatst op: 08-02-2018

FinalistenDe finaleweken van de verkiezing Lekkerste Vega Kookboek 2017 zijn in volle gang, maar oh wat jammer dat het boek Gezond vegetarisch koken voor kids, van de Engelse kookboekenschrijfster Nicola Graimes, de finale niet heeft bereikt. Maar niet getreurd, je kunt het boek alsnog winnen!

Floris de Graad (directeur Vegetariërsbond): We begonnen in 2013 met 13 kookboeken, nu zitten we al op 41. Vegetarisch eten neemt toe, dat zie je niet alleen aan de planken vol kookboeken, maar ook aan grote producenten die steeds meer producten vegetarisch maken.

Maar liefst 41 vegetarische kookboeken deden mee aan de verkiezing, waaronder twee boeken speciaal voor kinderen en hun ouders. Niet alleen Gezond vegetarisch koken voor kids, maar ook Vegetarisch koken voor baby’s en peuters zat in de race.

Opvolger van Chef het Samen met Tomaat?

In de finale staan drie prachtige boeken die kans maken op de titel Lekkerste Vega Kookboek 2017: Dagen zonder Vlees, het nieuwe kookboek, Honger! en Wereldgerechten. De keus is aan jou! Stemmen kan tot eind februari. Welk boek wordt de opvolger van Chef het Samen met Tomaat (2016) van onze groentevrienden Keet Smakelijk? Vorig jaar wonnen ze én werd het boek ook nog eens uitgeroepen tot beste kinderkookboek van de wereld!!!

Mail&Win-actie

Vegakids mag van Veltman Uitgevers een exemplaar weggeven van Gezond vegetarisch koken voor kids! Wat je daarvoor moet doen zie je in de Mail&Win-actie van 8 februari tot en met 15 maart 2018!

GVKV_drieluik_landscape_650

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 
Contact - Over Vegakids

2014-2018 © Vegakids.nl