Mail&Win: eetbare wenskaarten!

Geplaatst op: 01-04-2018

Bloomyourmessage_nieuwsbericht_250x613Het is lente! Alles gaat weer groeien en bloeien!!! Wat een feestje om buiten te genieten van al dat verse groen, het vrolijke gezang van de vogels en de zon die zich steeds vaker laat zien. Maar de natuur kan ook binnen in je brievenbus of etui tot leven komen. Echt? Kijk maar!

Kaarten om op te eten

BLOOM heeft een nieuwe kaartenlijn op de markt gebracht. Een serie eetbare wenskaarten van gerecycled papier met 6 verschillende groente-/kruidenzaadjes erin verstopt! Met deze nieuwe bloeikaarten plant je lekkere tomaten, wortelen en rucola. Ook zijn er kaarten met kruidige tijm, basilicum en citroenmelisse.

Het Rotterdamse ontwerperstrio BLOOM wil met haar duurzame producten de afvalberg helpen te verkleinen. Dus gooi de kaarten en potloden van BLOOM na gebruik niet bij het oud papier of in de vuilnisbak, maar plant ze in de aarde voor een vrolijke bloem, een vers kruid of een lekkere groente. Nieuwsgierig? Kijk dit filmpje om te zien hoe het werkt.

BLOOM: bloeikaarten & potloden die graag een plantje willen zijn! Met onze duurzame producten willen we helpen de afvalberg te verkleinen.

Mail&Win-actie

Hier worden wij nou blij van! Jij ook? Doe dan snel mee met onze nieuwe Mail&Win-actie (van 1 april tot 1 juni 2018). Vegakids mag maar liefst 3 sets van 6 eetbare wenskaarten met envelop weggeven, inclusief een bloeipotlood naar keuze!

LAAT JE BOODSCHAP BLOEIEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 
Contact - Over Vegakids

2014-2018 © Vegakids.nl