Over Vegakids

Welkom. Welkom op Vegakids.nl. Leuk dat je er bent! We helpen je graag verder op weg in de gezonde en lekkere vegawereld. Met interessante nieuwtjes, verrukkelijke recepten, maandelijks een leuke poll, een activiteitenkalender en vegatweets, boeiende filmpjes en de enige echte Vegastrip!

Voor wie. Vegakids.nl is speciaal gemaakt voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar vegetarisch eten of die al vegetariër zijn. Vegakids zijn kinderen die geen vlees eten, vegetariërs dus. Je kunt elke dag vegetarisch eten, maar bijvoorbeeld ook een paar dagen per week. Dan ben je flexitariër. Wat ook kan is helemaal geen dierlijke producten eten en drinken, zoals ei, kaas en melk. Dan ben je veganist.

Hoe het begon. Vegakids.nl is bedacht door de op-en-top vegakids Lotte en Mees Vos! Naar hun wens heeft Studio Aard een website ontwikkeld. Die door de Vegetariërsbond verder is uitgebouwd. En dit is het resultaat! Lotte en Mees vertellen over hun wens die in vervulling ging.

Voor volwassenen. Vegakids is het online kinderplatform van de Vegetariërsbond. Deze website is speciaal gemaakt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die nieuwsgierig zijn naar vegetarisch eten of die al vegetariër zijn. Ook jongere of oudere kinderen zijn van harte welkom. Het doel is om kinderen op een enthousiaste, frisse en positieve manier uitleg te geven over lekker vegetarisch eten.

Vegetariërsbond. ‘De Vegetariërsbond (officieel De Nederlandse Vegetariërsbond) wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen waarbij geproefd kan worden van smakelijke vleesloze gerechten.’ Opgericht op 30 september 1894. Al meer dan een eeuw geleden!

 
Contact - Over Vegakids

2014-2018 © Vegakids.nl