Zin in een tuinfeestje?

Geplaatst op: 15-04-2016

Moestuinpakket_250x187

Ben je binnenkort jarig en heb je zin in een tuinfeestje? Dan hebben we een leuke groene tip voor je!

De Kinderkooktuin & Gerei geeft moestuin- en kooklessen, cursussen, workshops én kinderfeestjes op locaties in Midden-Nederland (provincie Utrecht). Je leert alles over zaaien, oogsten, koken en gezond eten. Er wordt gewerkt met biologische en seizoensgebonden streekproducten.

De Kinderkooktuin & Gerei: Niet alle worteltjes zijn even mooi en recht, maar smaken misschien juist daarom nog wel lekkerder!

Nu ook in Zuidwest-Nederland!

Woon je in het zuidwesten van het land? Dan zit je goed! De Kinderkooktuin is sinds kort ook actief in Zuidwest-Nederland en wel op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Van hieruit worden de provincies Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant bediend. Met binnenkort ook kinderkookworkshops met zeegroenten in de hoofdrol! Mmm!

De Kinderkooktuin & Gerei: Sperziebonen, courgettes en tomaten groeien in de winter niet buiten op het land, maar in de kas of komen uit het buitenland. Het kost dus veel meer energie om ze in het winterseizoen te laten groeien.

Mail&Win

Heb je groene vingers en passie voor koken? Kijk dan snel bij de Acties. Van half april tot half mei maak je kans op het hippe moestuinpakket ‘De KinderMoestuin voor Junior Kookliefhebbers’ van De Kinderkooktuin & Gerei! Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 
Contact - Over Vegakids

2014-2018 © Vegakids.nl